AKP'li Sayan, 'Kömürüm bitmiş, utandım kimseye söyleyemedim' diyen vatandaşı ifşa etti

AKP'li Sayan, 'Kömürüm bitmiş, utandım kimseye söyleyemedim' diyen vatandaşı ifşa etti
AKP’li Sayan, kömür yardımı talep eden bir vatandaşın evini duygusal müzik kullanılan bir videoyla ifşa etti. Sayan, memleketin her yerinde yoksullar olduğunu söyledi.

AKP’li Ağrı Belediyesi Başkanı Savcı Sayan, kömüre ihtiyacı olduğunu ve utancından kimseye söyleyemediğini dile getiren yurttaşı ‘yardım videosu’ adı altında ifşa etti. Sayan, yardımının duyurulmasına yönelik tepkilere ise "Biz duyurmasak kimin nasıl haberi olacak" ifadeleriyle savundu. İktidar partisinin Belediye Başkanı olan Sayan’ın, videosunda Türkiye’nin her yerinde yoksul olan vatandaşlar olduğunu kabul ettiği de görüldü.

DUYGUSAL MÜZİKLİ VİDEOYLA YARDIM ŞOVU

Dün gece sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan AKP’li Sayan "Saat 23:50’de telefonuma bir mesaj geldi. Başkanım kömürüm bitmiş. Utandım kimseye söyleyemedim. Artık soğuktan dayanamıyorum bana yardım eder misiniz" diyen vatandaşın evini çektiği yardım videosuyla ifşa etti. AKP’li Sayan, kömür getirme görüntüleri eşliğinde kameraya seslenerek "Ben ve mesai arkadaşlarım gece, soğuk demeden gidip gereğini yaptık. Biz halkımızın hizmetkarıyız" ifadelerini kullandı, duygusal müzik kullanılan bir videoyla vatandaşa kömür getirdiklerini anlattı.

‘MEMLEKETİN HER YERİNDE YOKSULLAR VAR’ İTİRAFI

Sosyal medyada yardım görüntülerinin paylaşılması tepki çekerken, Sayan, "Bunları söylerken bazı arkadaşlar diyor ki siz niye bunları anlatıyorsunuz?" diyerek kendisini böyle savundu: "İşte böyle gariban, fakir ailelerimize birilerinin yardım etmesi lazım. Biz duymasak nasıl buraya geleceğiz? Evinde bir gram kömürü olmayan hanımefendiyi biz nasıl bulacağız? Demek ki birileri bize söyledi. Bize mesaj atıldı, biz hemen buraya koştuk geldik."

"Memleketin her yerinde yoksul olan insanlar vardır" itirafında bulunan AKP’li Sayan devamında "Haberimiz olsa mesai arkadaşlarımızla birlikte gerekli yardımları yapıyoruz. Soğuktan konuşamıyorum kusura bakmayın, gariban vatandaşlarımıza gitmeye devam edeceğiz. Belediyemiz, devletimiz var gücüyle çalışıyor" ifadelerini kullandı.


(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar