AKP’li Şahin’den 107 gün sonra tokat açıklaması: Görmedim

AKP’li Şahin’den 107 gün sonra tokat açıklaması: Görmedim
Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya’nın ses teknikerine şiddet uygulamasına dair 107 gün sonra açıklama yapan Antep Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Görsem, kesinlikle müdahale ederdim” dedi.

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, 19 Aralık 2021 tarihinde AKP'li Antep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin ile röportaj yaptığı sırada ses teknikerine şiddet uyguladı. Telefonla ses bağlantısını sağlamaya çalışan teknikerin elinden kabloyu çeken Sarıkaya, tekniker Ahmet Demir’e tokat attı. Sarıkaya’nın şiddet uygulamasına Şahin ise kayıtsız kalmıştı. Şahin, canlı yayında gözleri önünde yaşanan şiddet olayına tepki göstermemesine yönelik eleştirilere 107 gün sonra katıldığı bir televizyon programında "Görsem, kesinlikle müdahale ederdim" diyerek yanıt verdi. Şahin o an başka bir monitöre baktığı için olayı fark edemediğini ileri sürerek, "40 dakikam vardı ve tek amacım bu programı nasıl verimli geçirebilirimdi" dedi.

Sarıkaya tarafından kendisine tokat atılan Demir olay ile ilgili Fatma Şahin hakkında, "Fatma Hanım bizi Belediye çalışanı sanarak ‘neden işinizi doğru yapmıyorsunuz. Böyle bir duruma düşürdünüz’ gibi ifadeler kullandı. Daha sonra Bölge Müdürümüz Orhan Akın olayı anlattı ve hatanın tamamının Sarıkaya kaynaklı olduğunu izah etti. Fatma Hanım bu izahtan sonra özür diledi" ifadelerini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar