AKP'li Pendik Belediyesi Niyazi Koyuncu'nun konserini iptal etti

AKP'li Pendik Belediyesi Niyazi Koyuncu'nun konserini iptal etti
Sanatçı Niyazi Koyuncu, Pendik Halk Eğitim Merkezi'nin 25 Mayıs'ta düzenleyeceği etkinlikte sahne almasının AKP'li Pendik Belediyesi tarafından engellendiğini duyurdu.

Pendik Halk Eğitim Merkezi'nin 25 Mayıs'taki etkinliği kapsamında sahne alacak olan müzisyen Niyazi Koyuncu, AKP yönetimindeki Pendik Belediyesi'nin sahne almasını engellediğini duyurdu. Koyuncu gerekçe olarak da "değer yargılarını ve görüşlerini' paylaşmayan bir müzisyen" olarak konserinin iptal edildiğini açıkladı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Sanatçı Niyazi Koyuncu, Pendik Halk Eğitim Merkezi'nin 25 Mayıs'ta Sahil Meydanı'nda düzenleyeceği etkinlikte sahne almayacak olmasını sosyal medya hesabından şöyle duyurdu:

"Pendik Halk Eğitim Merkezi'nin 25 Mayıs 2022 tarihinde Sahil Meydanı'nda düzenleyeceği etkinlikte sahne almam Pendik Belediye Başkanlığı tarafından engellenmiştir. Belediye, iptal gerekçesi olarak kurumlarının 'değer yargılarını ve görüşlerini' paylaşmayan bir müzisyenin, Pendik meydanlarında konser yapmasına müsaade edilemeyeceğini sunmuştur. Tüm yasaklara ve ötekileştirme çabalarına rağmen şarkılarımızı hep birlikte ve daha gür söylemeye devam edeceğiz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar