AKP'li Ünal, Kılıçdaroğlu'na maaşındaki artışı sordu

AKP'li Ünal, Kılıçdaroğlu'na maaşındaki artışı sordu
AKP'li Ünal, Erdoğan'ın maaşına yapılan zam ile Kılıçdaroğlu'nun maaşına yapılan zammı karşılaştırdı.

AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın maaşına yapılan yüzde 40,4 oranında zam yapılmasına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak yanıt verdi. "Cumhurbaşkanımızın böyle bir talebi olmadı" diyen Ünal, "Kılıçdaroğlu açıklasın kendi maaşında ne kadar artış olmuş" dedi.

Erdoğan'ın maaşındaki artışa tepki gösteren Kılıçdaroğlu'na "Kılıçdaroğlu açıklasın kendi maaşında ne kadar artış olmuş. Neden Cumhurbaşkanımız kendisini düşünüyor gibi bir algı oluşturuyorlar. Art niyetli ve çirkin bir açıklama" ifadelerini kullanarak yanıt verdi.

Ünal şunları söyledi:

"Emekli maaşlarının endeksli olmasından dolayı, eski Cumhurbaşkanları, milletvekillerinin emekli maaşlarına yansıtılmak zorunda kalındı.

Kılıçdaroğlu açıklasın kendi maaşında ne kadar artış olmuş. Neden Cumhurbaşkanımız kendisini düşünüyor gibi bir algı oluşturuyorlar. Art niyetli ve çirkin bir açıklama. Bunu kendileri de biliyor. İYİ Partili, CHP'liler ile bu konu konuşuldu. Emekli maaşlarını Cumhurbaşkanımızın bütçesine endeksli olmaktan çıkaralım. Buyursunlar, buradan çağrı yapıyorum."

Öne Çıkanlar