AKP'lilerden Babacan protestosu: Sen bu işin sonunu düşünmedin mi?

AKP'lilerden Babacan protestosu: Sen bu işin sonunu düşünmedin mi?
Denizli’de vatandaşlarla buluşan Ali Babacan, bir grup AKP'li tarafından protesto edildi. Babacan, kendisini protesto edenlere el sallayarak karşılık verdi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Denizli'de televizyon programına katılmak için geldiği yerel yayın yapan televizyon kanalının bulunduğu binada AKP gençlik kolları üyesi bir grup gencin protestoları ile karşılaştı.

AKP'li gençler "Sen bu işin sonunu düşünmedin mi?" şarkısını söyleyerek gürültü çıkardı. t24'te yer alan habere göre; bir katını televizyonun diğer katlarını ise AKP il teşkilatının kullandığı binanın asansörlerinin AKP'li gençler tarafından üçüncü katta tutulduğu ve bırakmadıkları görüldü.

Babacan'ın binaya girmesinden sonra merdiven boşluklarına biriken gençler "Alçaklara kar yağıyor üşümedin mi, sen bu işin sonunu düşünmedin mi" diyerek Babacan'ı protesto etti. Babacan'ın televizyon yayını sırasında da gençler seslerini yükselterek programı engellemeye çalıştı. TV'nin bulunduğu kata kadar inen gençler burada yüksek sesle sloganlar attı. Babacan'ın katıldığı program, gençler protesto etse de kesilmeden tamamlandı. Binadan gelen seslerin yayına gitmediği belirtildi. Programın tamamlanmasının ardından Babacan'ın binayı terk ettiği sırada da protestolara "Recep Tayyip Erdoğan" sloganlarıyla devam edildi.

Öne Çıkanlar