AKP'li Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na tepki: Fitne siyasetinin bir parçası

AKP'li Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na tepki: Fitne siyasetinin bir parçası
Ömer Çelik, AKP Genel Merkezi’nde gündeme dair açıklamalarda bulundu.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepki göstererek, 'Cumhur İttifakı'na yönelik fitne siyasetinin bir parçası. Bu söylem, bahsettiğim bu zehirli siyaset, komediden faciaya dönüşmüş durumda.' dedi.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir grup milletvekiliyle parti genel merkezinde bir araya geldiği toplantının ardından gazetecilere açıklama yaptı. Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında yeni yılda milletvekilleriyle istişare toplantısının ilkini gerçekleştirdiklerini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın milletvekilleriyle 5 grup halinde bir araya geleceğini ifade eden Çelik, bir sonraki toplantının ise şubat ayı başında gerçekleşeceğini kaydetti.

'İSTİŞARELERİN TEMELİNİ 2023 SEÇİMLERİ OLUŞTURUYOR'

Ömer Çelik, Erdoğan'ın milletvekilleriyle yaptığı istişarelerin temelini 2023 seçimlerinin oluşturduğunu ifade ederek, "AK Parti her zaman olduğu gibi gündeminde sürekli olarak vatandaşlarımızla daha yoğun buluşma, hem ülke siyaseti, hem uluslararası siyasetle ilgili hem de illerdeki durumlarla ilgili bu fotoğrafları çekmeye çok büyük önem veriyor. Teşkilatlarımızla Sayın Cumhurbaşkanımız zaten yoğun bir şekilde buluşuyor. Onun dışında da bir araya gelmeleri oluyor. Bugün milletvekillerimiz hem ülkedeki genel siyaset ile ilgili, hem uluslararası siyasetle ilgili, bölge siyaseti ile ilgili hem de illeri ile ilgili olarak değerlendirmelerini paylaştılar. Tabii soruları vardı, Sayın Cumhurbaşkanımız onların hepsini not aldı ve cevapladı. Takip edilecek projeler, takip edilecek siyasetler var onlar da arkadaşlarımız tarafından not alındı" diye konuştu.

Öne Çıkanlar