'AKP Genel Başkanı gelecek diye 3 saattir yolda bekliyoruz'

'AKP Genel Başkanı gelecek diye 3 saattir yolda bekliyoruz'
Erdoğan'ın Elazığ'a girişi sırasında bölgeden geçen kamyon ve tırlar 3 saati aşkın bir süre bekletildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Elazığ’da gerçekleşecek programa gidişi sırasında yolun 3 saat boyunca kamyon ve tırlara kapatılmasına öfkelenen kamyon şoförü, "Yaklaşık 3 saattir, 15 kilometreyi geçkin bir konvoydayız. Ben burada aç susuz beklemek zorunda mıyım?" dedi.

Elazığ’da gerçekleşen depremin birinci yılı nedeniyle, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ’daki programa katılmak için şehre hareket etti. Erdoğan’ın şehre girişi sırasında o bölgeden geçen tüm kamyon ve tırlar hareketsiz olarak 3 saati aşkın bir süre bekletildi.

'BU İNSANLARIN YAKASINDAN DÜŞÜN'

O bekleyişi bir kamyon şoförü tarafından kaydedildi. Olaya sitem eden kamyon şoförü, "Saatlerdir Elâzığ giriş ve çıkışı kamyonlara kapatıldı. Tek gerekçesi tek sebebi, AKP’nin Genel Başkanı’nın Elazığ’a gelmesi. Yaklaşık 3 saattir, 15 kilometreyi geçkin bir konvoydayız. Malatya’ya evime gitmek istiyorum. Dağ başında aç susuzuz. İnsanlara bu kadar eziyet, zulüm, çile edilir mi? Ben burada aç susuz beklemek zorunda mıyım? Yeter artık bu insanların yakasından düşün. Ülkenin geldiği hale bakın. Bu ülkenin en büyük yükünü kamyoncu ve tırcı taşıyor" dedi.

'KENDİ VATANDAŞININ ELİNİ SIKAMAZ HALE GELDİ'

Konuyla ilgili bir açıklama da Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekili Özkan Yalım’dan geldi. Cumhurbaşkanı’nın kendi vatandaşından uzaklaştığını ifade eden Yalım, "Cumhurbaşkanı ve onun yönetim kadrosu yurttaşla bağını tamamen kopardı. Gittiği her yere yanında bir ordu götüren Cumhurbaşkanı, kendi vatandaşının elini sıkamaz, yüzüne bakamaz hale geldi. Kendi vatandaşından bile korkuyor. Elazığ’daki görüntüler içler acısı. Suçu günahı olmayan, bir an önce ailesine kavuşmak isteyen insanları bu şekilde bekletmenin, eziyetten farkı ne?" ifadelerini kullandı.

 

Öne Çıkanlar