AKP'den Kılıçdaroğlu'na 'Erdoğan' yanıtı

AKP'den Kılıçdaroğlu'na 'Erdoğan' yanıtı
'Kılıçdaroğlu kendisinin bir 'demokrasi sorunu' olduğunu ve milli güvenlik konusunda pusulası olmadığını bir kere daha ilan etmiştir'

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, ""Kılıçdaroğlu "Erdoğan bir milli güvenlik sorunudur" demiş. Bu, Türkiye’nin milli güvenliğini tehdit eden saldırganların dilidir. Kılıçdaroğlu kendisinin bir "demokrasi sorunu" olduğunu ve milli güvenlik konusunda pusulası olmadığını bir kere daha ilan etmiştir" dedi.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik,  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Erdoğan bir milli güvenlik sorunudur" sözlerine yanıt verdi.

Çelik'in sosyal medya platformu Twitter'dan yaptığı açıklamaların bir kısmı şöyle:

"Kılıçdaroğlu "Erdoğan bir milli güvenlik sorunudur" demiş. Bu, Türkiye’nin milli güvenliğini tehdit eden saldırganların dilidir. Kılıçdaroğlu kendisinin bir "demokrasi sorunu" olduğunu ve milli güvenlik konusunda pusulası olmadığını bir kere daha ilan etmiştir.

...

Cumhurbaşkanımız, Türkiye Cumhuriyeti’nin milli güvenliği konusunda ne derece kararlı olduğunu bugün Başkomutan olarak MAVİ VATAN 2021 TAKTİK TATBİKATI vesilesiyle vereceği mesajlarla tüm dünyaya bir kere daha duyuracaktır.

Cumhurbaşkanımızı Avrupa ırkçılarının, Paşinyan’ın Ermenistanı’nın ve Enosis zihniyetinin "milli güvenlik sorunu" olarak gördüğü doğrudur. Ancak Kılıçdaroğlu’nun da Cumhurbaşkanımızı "milli güvenlik sorunu" görerek bu sıralamada konumlanması manidardır.

Öne Çıkanlar