Ajda Pekkan: Metroya, metrobüse hiç binmedim; Marmaray'ı çok merak ediyorum

Ajda Pekkan: Metroya, metrobüse hiç binmedim; Marmaray'ı çok merak ediyorum
Süperstar Ajda Pekkan, verdiği röportajda metro, metrobüs, İDO ve Marmaray gibi toplu ulaşım araçlarına hiç binmediğini ve en çok Marmaray'ı merak ettiğini söyledi.

"Ajda Pekkan ile yaşamak zorundayım, en yorucu olanı da bu aslında. Ajda Pekkan'a zarar vermemek için de fazla ortalarda gezmiyorum" diyen Ajda Pekkan, metro, metrobüs ve Marmaray gibi toplu ulaşım araçlarını şimdiye kadar hiç kullanmadığını söyledi.

Sabah gazetesinin magazin eki Günaydın yazarlarından Tuba Kalçık'a röportaj veren Pekkan, ününden dolayı gönlünce gezemediğini aktararak şöyle dedi: 

"İstanbul'u gönlümce gezmek istiyorum ama olmuyor. Mesela Kapalıçarşı'yı, Tahtakale'yı, Perşembe Pazarı'nı veya Galata'yı gezmek istiyorum ama uzun yıllardır buralara gitmiyorum. İçimde ukdedir bu..."

'MARMARAY'I ÇOK MERAK EDİYORUM'

Uzun yıllardır vapura da binmediğini belirten Ajda Pekkan, "Evet, çok merak ediyorum. Metroya da metrobüse de hiç binmedim. Hele Marmaray'ı çok merak ediyorum. Vapura binmek de çok istiyorum. Deniz albayıydı babam, onunla binerdik küçükken. O günler hâlâ aklıma geliyor" dedi.

'CUMHURBAŞKANIMIZ HEPİMİZİN CUMHURBAŞKANIDIR'

Cumhurbaşkanının etkinliklerine katıldığı için kendisine yöneltilen eleştirilere de cevap veren Pekkan, bu konuda şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanımız, tüm milletimizin seçimi ile belirlenmiş bir kişi ve hepimizin cumhurbaşkanıdır. Devletimiz herhangi bir organizasyona davet ettiği zaman tabii ki katılıyorum." 

Öne Çıkanlar