Ahmet Nur Çebi yeniden Beşiktaş Başkanı seçildi

Ahmet Nur Çebi yeniden Beşiktaş Başkanı seçildi
Beşiktaş Kulübü Olağan Genel Kurulu'nda oy sayımı tamamlandı. Resmi olmayan sonuçlara göre Ahmet Nur Çebi tekrar başkan seçildi.

Olağan Genel Kurulu'nda seçim tamamlanan Beşiktaş Kulübü'nde kesin sonuçlara göre Ahmet Nur Çebi, 2777 oyla yeniden başkan seçildi.

Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen kongrede yeniden seçilen Çebi yönetiminde şu isimler yer aldı: Engin Baltacı, Emre Kocadağ, Mehtap Mutluşan Ferah, Celal Aral, Serhan Çetinsaya, Murat Kılıç, Umut Tahir Güneş, Ali Bayrak. Yedek üyeler ise şöyle: Bilgihan Cenk Sürmen, İbrahim Kemal Barış Dillioğlu, Seyit Ateş, Umut Şenol, Melih Arslan
 

Beşiktaş'ta ikinci kez başkanlığa seçilen Ahmet Nur Çebi, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından kongre üyelerine teşekkür etti.

Kesin sonuçların açıklanmasının ardından kürsüye gelen Ahmet Nur Çebi, "Bugün yorucu ama çok keyifli bir gün oldu. Buraya gelip bize oylarını veren, oy kullanan bütün genel kurul üyelerine, kurullara aday olan, Beşiktaş'a hizmet etmek için biz varız diyen bütün arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

'17-18 BİN ÜYEDEN 4-5 BİNİ BURADAYDI'

Seçim sonuçlarının iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirten Çebi sözlerini şöyle sürdürdü: "Seçim sonuçları kazanan için de kaybeden için de bir değerlendirme gerektirir. Herkes gibi ben de değerlendirip sonuç çıkarmaya çalışacağım. Beşiktaş'a bu kadar az aday çıkmamalıydı. Beşiktaş'a hizmet edecek çok kişi olduğuna inanıyorum. Beşiktaş'a hizmet edecek kişiler aday olmalı. 17-18 bin oy kullanabilecek arkadaşımızın sadece 4-5 bin tanesi buradaydı, diğerleri neredeydi? Artık birlik beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz süreçte gelen gelemeyen arkadaşlarımızın kenetlenmeye ve bizlerle beraber olmaya davet ediyorum. Bundan sonra birbirimize destek olalım. Bundan sonra kartalın en yüksek noktada uçması için birlik olalım. Bu bir birlik çağrısıdır."

Öne Çıkanlar