Ahmet Çakar Fenerbahçe-Galatasaray dostluk anlaşmasına tepki gösterdi

Ahmet Çakar Fenerbahçe-Galatasaray dostluk anlaşmasına tepki gösterdi
Ahmet Çakar, "Fenerbahçe-Galatasaray dostluk anlaşması, Beşiktaş'a karşı operasyondur" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kurumsal İletişim Direktörü Ahu Özyurt, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında "ezeli rekabet, ebedi dostluk sponsorluk paketi" oluşturulduğunu duyurdu. Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, iki takım arasında oluşturulan Sponsorluk paketi hakkında, "Fenerbahçe-Galatasaray dostluk anlaşması, Beşiktaş'a karşı operasyondur" ifadelerini kullandı.

Ahmet Çakar, Beyaz TV'de yaptığı açıklamalarda Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki bu anlaşma hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Beşiktaş camiasından özür diliyorum. Beşiktaş'ın maçları artık derbidir. Beşiktaş, taraftar sayısı ve parasal değil belki ama bugün Türkiye'nin en önemli süper güç takımıdır. Fenerbahçe - Galatasaray dostluk anlaşması, Beşiktaş'a karşı operasyondur."

İKİ TAKIM, TEK MAĞAZA

Skorer'den Nevzat Dindar'ın haberine göre; Fenerbahçe ile Galatasaray, Avrupa'da ortak mağaza açacaklar. İlk mağazanın Londra'da açılma fikri ön planda.

Taraflar arasında masaya yatırılıp ekonomik yönleri ele alınan projenin mali yönden iki kulübe büyük getiri sağlaması planlanıyor.

Ancak bu işbirliği, Türkiye’deki Galatasaray Store veya Fenerium mağazalarında geçerli olmayacak.

Öne Çıkanlar