Ağrı'da 'dedikodu kulübesi'

Ağrı'da 'dedikodu kulübesi'
Ağrı'da Millet Bahçesi'ne yapılan ve bir süre sonra kapatılan 'dedikodu kulübesi' sosyal medyada tartışma yarattı.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, kentteki Millet Bahçesi’ne ‘dedikodu kulübesi’ yaptırdı. Ancak gelen tepkiler üzerine kulübenin etrafı muşambayla kapatıldı. Gazeteci İsmail Saymaz, Twitter’dan bu durumu paylaşınca bu kez Sayan’dan açıklama geldi. Saymaz’ın kendisine iftira attığını ve bir oyun merkezi tarafından verilen kulübenin zabıta kulübesine çevrileceğini söyleyen Sayan üzerindeki yazı fark edilince kapatıldığını belirtti.

Daha sonra İsmail Saymaz’a, "Öyle bir şey varsa Allah beni öldürsün" diye mesaj atan Savcı Sayan’ın, kulübeyi kendisinin yaptıracağını açıkladığı görüntüler ortaya çıktı. Sayan’ın yaptığı konuşmada kullandığı ifadeler şöyle:

"Dedikoduyu bırakacağız. Millet Bahçesi’ne kulübe yaptırıyorum. Kulübeye 3-4 sandalye, 3-4 paket sigara bırakacağım. Bir de çay ocağı yapacağım. Üzerine yazacağım: ‘Dedikodu kulübesi’. Dedikodu yapmak isteyenler lütfen burada yapsın, şehrin huzurunu bozmayınız. 10 gün sonra oraya koyacağım. Kim dedikodu yapıyorsa, gitsin orada çayını içsin, sigarasını içsin, dedikodusunu yapsın. Ağrı dedikoduyla bir yere varamaz." (Gazete Duvar)
 

 

 

Öne Çıkanlar