Adnan Oktar'a yönelik operasyon kapsamında aranan iki kardeş yakalandı

Adnan Oktar'a yönelik operasyon kapsamında aranan iki kardeş yakalandı
Adnan Oktar suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında yakalananlar arasında şüphelileri sakladığı iddia edilen bir kişi daha bulunuyor.

Adnan Oktar'ın lideri olduğu suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında firari olarak dört yıldır aranan iki kardeş ile şüphelileri sakladığı iddia edilen bir kişi, İstanbul'da gözaltına alındı. 

Ekipler, Adnan Oktar silahlı suç örgütüne yönelik operasyon kapsamında 2018 yılından beri aranan Erol Ş. ve Orkun Ş. kardeşlerin, Başakşehir'de bir hücre evinde saklandıklarını belirledi. 

AA'nın servis ettiği habere göre belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, suç örgütü lideri Adnan Oktar’ın silahlı yakın ekibinde ve 'turnike' olarak adlandırılan cinsel sömürü sistemi içerisinde oldukları iddia edilen; haklarında çok sayıda cinsel saldırı şikayeti bulunan Erol Ş. ve Orkun Ş. ile bu kişileri sakladığı belirtilen Paşa D'yi gözaltına aldı. 

Adreste yapılan aramada; bir ruhsatsız tabanca, dört şarjör, 194 mermi, 10 bin 465 dolar, 310 euro, 4 bin 75 lira ile çok sayıda dijital materyal ve örgütsel dokümana ulaşıldı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar