'Adliye kapısında geçirilen her gün yönetenler için utançtır'

'Adliye kapısında geçirilen her gün yönetenler için utançtır'
Urfa Adliyesi önünde 569 gündür nöbet tutan Şenyaşar ailesi ‘Adliye kapısında oturulan her gün ülkeyi yönetenler için utançtır’ mesajı verdi.

Urfa'nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018’de AKP Urfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınlarının saldırısında eşi ve iki oğlu öldürülen Emine Şenyaşar ile oğlu Ferit Şenyaşar’ın Urfa Adliyesi önündeki Adalet Nöbeti 569’uncu gününe girdi.

Emine Şenyaşar, sağlık sorunlarından kaynaklı nöbeti Suruç ilçesinde bulunan evlerinde sürdürürken, Ferit Şenyaşar, sabah erken saatlerde Urfa Adliyesi önünde bulunan "Şenyaşar ailesi adalet köşesi" olarak adlandırılan alana gelerek bugün de nöbeti başlattı. Şenyaşar, adliye binası önünde bulunan beton bloklara "Şenyaşar ailesi için adalet herkes için adalet" yazılı pankart astı.

'FAİLLERDEN BİRİ BAKANIN ARKASINA SAKLANIYOR'

Aile sosyal medya hesaplarından "Annenin adliye kapısında oturduğu her gün ülkeyi yönetenler için bir utançtır. Faillerden biri istifası gündemde olan bakanın arkasına saklanıyor. Sağlık sorunlarına rağmen annenin Adalet Nöbeti 569’uncu günde devam ediyor" mesajı paylaştı. 


Ailenin mesajla birlikte paylaştığı fotoğrafta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile AKP Urfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın olduğu görüldü. 

Öne Çıkanlar