'Adı penis yazarına çıkacak'

'Adı penis yazarına çıkacak'
Hıncal Uluç, Ertuğrul Özkök'ün yaş kompleksine kapıldığını yazdı.

HABER MERKEZİ- Hıncal Uluç, Ertuğrul Özkök'ün yazılarıyla ve takıntılarıyla dalga geçen bir yazı kaleme aldı. 

Hıncal Uluç, Sabah'ta yayınlanan 'Ertuğrul’un en büyük derdine çözüm!' başlıklı yazısında Özkök'ün yazılarından artık sıkılmaya başladığını söyledi. "Gittiği, gördüğü yeri değil, ordaki kendisini anlatıyor..Çünkü kafayı kendisi ile bozmuş, kusura bakmasın" diyen Uluç, Özkök'ün yaşlılık kompleksine düştüğünü, son takıntısının 'yaş' olduğunu vurguladı.

Uluç, şöyle devam etti:

"Günün sorusu" diye yazdığı şeye bakar mısınız?.
"Yaşlanmada önlenemeyen iki şey" demiş. İkincisi aynen kendi kaleminden..
"Poponun sarkması.."
Bayağı dertli poposunun sarkmasını önleyemeyeceği için yani..
Son zamanlardaki yazılarından biri, yüzde 80'inin palavra olduğunu herkesin bildiği sosyal medyadan okuduğu bir haber üzerine. Ordan okumuş "Orta yaş 70 oldu" diye bayram yapıyor ve kaynak olarak da Dünya Sağlık Örgütü'nün raporunu gösteriyordu.
Hürriyet Okur Temsilcisi Faruk Bildirici, Dünya Sağlık Örgütü'nün böyle bir raporu olmadığını pat diye yazıverdi.
70 yaşında orta yaşlı olma umudunu kaybeden sevgili dostum, bu defa, nerden duyduysa, "Ölümsüzlük, gençleşme, genç kalma" üzerinde çalışan bir doktor buldu. Teori halindeki tedavisini kendi üzerinde uyguladığını söyleyen herif, ikiz kardeşinden 20 yaş genç göründüğünü anlatmış Ertuğrul'a..
Ertuğrul da ona sorduğu "Ben" sorularını köşesinde yazıyor..
"Ben ölümsüz olabilir miyim?." 
"Ben 50 yaşıma dönebilir miyim?." 
Bu defa itiraz Hürriyet Sağlık Yazarı ve Uzmanı Osman Müftüoğlu'ndan geldi. Doktor "İnsanda 'Ölümsüz' tek hücre, kanser hücresidir. Bu daha hakkında hiçbir şey bilinmeyen ve sonuçları 10-15 senede alınacak haplarla tedavi kanseri tetikleyebilir" diye korkunç gerçeği yazdı.. Ama Ertuğrul ve Hürriyet haberin arkasında durdular. Sertab Erener'in de ayni hapları aldığını yazdılar..
Bu defa medyanın çeşitli yazarları "Bu nasıl bir PR çalışmasıdır?. İnsanların hayatı ile oynamayın" diye kıyameti kopardı.
Şimdi Sertab ve Ertuğrul'a uyup bu pahalı hapların peşine kaç kişi düşer, kaç kişi kanserle oyun oynamaya kalkar bilemiyorum.
Ama yapılan işin "Etik" olmadığını biliyorum. Sağlık Bakanlığı hatta işe el koymalı ve "Ölümsüzlük tedavisi" hakkında görüşlerini açıklamalı, gerekirse yasaklar koymalı.."

***
Ertuğrul'un son yazılarında en çok geçen sözcüklerden biri de, "Penis!." Adı "Penis Yazarı"na çıkacak kadar yazıyor.. Fırsat, polemik yaratıp yazıyor..
Büyük araştırmalar yapmış ve Mikelanj'ın Davut Heykelini yaparken, mermerden bayağı tasarruf ettiğini bulmuş.. Nasıl mı?. Heykelin penisi küçükmüş..
Bir şey daha bulmuş..
Kadınlar için söylenen "Saçı uzun aklı kısa" deyişinin erkekçesini..
"Penisi uzun, aklı kısa!.."

Öne Çıkanlar