ABD ve Katar'dan istenen Mesut Özil: Fenerbahçe'ye hizmet etmek istiyorum

ABD ve Katar'dan istenen Mesut Özil: Fenerbahçe'ye hizmet etmek istiyorum
Kadro dışı bırakılan yıldız futbolcu Mesut Özil'e ABD ve Katar'dan teklifler geldiği iddia edildi. Özil, "Şu anda kulübün hakkımda aldığı bir karar var. Bunun neticesini bekleyeceğim" dedi.

Fenerbahçe'de Ozan Tufan ile birlikte kadro dışı bırakılan Mesut Özil'in ABD'den cazip bir teklif aldığı ve Katar'dan da isteyenler olduğu iddia edildi. Özil ise Fenerbahçe'de kalmak istediğini, kulübün kararını bekleyeceğini ifade etti.

Fanatik'te yer alan habere göre, 33 yaşındaki tecrübeli futbolcu yaşananlarla ilgili "Bu süreçte takıma faydalı olamadığım için kızgınlığım kendimeydi. Ancak bunun dışa vurumu yanlış anlaşıldı. Benim art niyetli olduğumu kimse düşünmesin. Çünkü benim çok iyi bir Fenerbahçeli olduğumu herkes bilir. Transfer aşamasında yaptığım açıklamalarda, çocukluk hayalimin gerçekleştiğini söylemiştim. Hâlâ sözümün arkasındayım" dedi.

'KATAR'I TERCİH EDECEĞİM HABERLERİ DOĞRU DEĞİL'

Özil, kendisiyle ilgili olarak çıkan iddialarla ilgili ise, "Basın organlarında benim Katar ve ABD takımları ile dirsek temasında olduğum söyleniyor. Katarlılar ile iş yaptığım için bu ülkeyi tercih edeceğim haberleri doğru değil. Şu anda kulübün hakkımda aldığı bir karar var. Bunun neticesini bekleyeceğim. Çalışmalarımı düzenli olarak sürdürüp, tekrar bu büyük kulübe hizmet etmek istiyorum" dedi.

Öne Çıkanlar