5 gündür kayıp olarak aranan ünlü oyuncu Lindsay Perlman ölü bulundu

5 gündür kayıp olarak aranan ünlü oyuncu Lindsay Perlman ölü bulundu
Yaklaşık beş gündür her yerde aranan ünlü oyuncu Lindsay Perlman, ölü bulundu. 43 yaşındaki oyuncunun ölüm nedeni açıklanmadı.

Yaklaşık 5 gündür her yerde aranan 43 yaşındaki ünlü oyuncu Lindsay Perlman, ölü bulundu. ‘General Hospital’ dizisindeki rolüyle tanınan oyuncu Lindsay Perlman, yaklaşık 5 gündür her yerde aranıyordu. Yetkililer, birkaç gündür kayıp olan aktörün cesedinin Cuma sabahı Hollywood'daki yürüyüş parkurlarının girişinin yakınında bulunduğunu söyledi. Ölüm nedeni açıklanmadı.

NBC'de yer alan haberde Los Angeles polisi, 43 yaşındaki Lindsey Pearlman'ın Pazar günü eve dönmediği için kayıp olarak bildirildiğini söyledi. En son, cesedinin bulunduğu yerden birkaç mil uzakta bir Doğu Hollywood mahallesinde görüldü. Los Angeles County adli tıp ofisi, Runyon Canyon Park yakınlarındaki bir araçta bulunan cesedi Pearlman olarak teşhis etti.

Pearlman'ın menajeri Michael Chiaverini yaptığı yazılı açıklamada, "Lindsey Pearlman'ın bugün vefatından dolayı derin üzüntü duyuyoruz" dedi. "Aile, bu zor zamanlarda işleyip yas tutarken mahremiyet istedi."

Lindsey Pearlman, General Hospital dizisinin yanı sıra Chicago Justice, Empire, Sneaky Pete, American Housewife, The Purse ve Selena: The Series ve Signal to Noise gibi birçok projede rol aldı.

Öne Çıkanlar