Eşi tarafından katledilen kadın 4 kez polisi aramış: 'Beni öldürecek'

Eşi tarafından katledilen kadın 4 kez polisi aramış: 'Beni öldürecek'
Ankara'da öldürülen Funda Koyuncu'nun eşi hakkında daha önce uzaklaştırma kararı aldırdığı ve 4 kez polisi arayarak ‘Beni öldürecek’ ihbarında bulunduğu öğrenildi.

Ankara'da tartıştığı eşi Funda Koyuncu'yu (35) 32 yerinden bıçaklayarak öldüren Recep Koyuncu (39) için ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi. İddianamede, Funda Koyuncu'nun olay günü 4 kez polisi aradığı, 'Eşim beni öldürecek' diyerek yardım istediği ancak bu sırada öldürüldüğü aktarıldı.

Keçiören'de 8 Ocak'ta çalıştığı işten ayrılan Recep Koyuncu, evde tartıştığı eşi Funda Koyuncu’yu mutfaktan aldığı bıçakla 32 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Polise teslim olan Koyuncu, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Recep Koyuncu hakkında 'eşi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle iddianame düzenledi.

İddianamede yer alan ifadesinde Recep Koyuncu, tartışma sonrası kendini kaybettiğini ve mutfağa giderek ekmek bıçağını aldığını, geldiğinde ise Funda'nın odaya giderek, kapıyı kilitlediğini ve polisi aradığını duyduğunu anlattı. Koyuncu, bunun üzerine de kadını öldürdüğünü söyledi.

‘EŞİM BENİ ÖLDÜRECEK’

İddianamede, Funda Koyuncu'nun polisi 4 defa aradığı ve 'Eşim beni öldürecek, yardım edin' diye ihbarda bulunduğu belirtildi.

2020'DE UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRMIŞ

Ancak Funda Koyuncu'nun bu sırada bıçaklandığı ve Recep Koyuncu'nun da polis eve geldikten sonra teslim olduğu kaydedildi.

İddianamede ayrıca çiftin 2020 yılında da ‘kıskançlık’ gerekçesiyle tartıştıkları ve Funda Koyuncu'nun eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı belirtildi. (DHA)

Öne Çıkanlar