30 milyon Euro'luk golcü Konyaspor'a geliyor

30 milyon Euro'luk golcü Konyaspor'a geliyor
Forvet transferinde belli bir aşamaya geldiklerini açıklayan kulüp başkanı Özgökçen’in işaret ettiği ismin, Cagliari’yle kontratı biten Keaita Balde olduğu öğrenildi.

UEFA Konferans Ligi eleme turu ilk maçında Belarus ekibi BATE Borisov'u 3 golle mağlup eden Konyaspor, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Santrfor takviyesi yapacak olan yeşil-beyazlılarda Başkan Fatih Özgökçen, bu transferde belli bir aşamaya geldiklerini açıklamıştı.

Özgökçen'in işaret ettiği ismin İtalya Serie A'dan Serie B'ye düşen Cagliari'yle sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan Keita Balde Diao olduğu öğrenildi. 27 yaşındaki Senegalli golcüyle temasa geçen yeşil-beyazlıların tecrübeli santrforun menajeriyle pazarlıkları başladığı bildirildi.

30 MİLYON EURO'YA TRANSFER OLMUŞTU

Balde'nin transferini bir an önce bitirmek isteyen Konyaspor yönetimi, golcü oyuncuyu Konferans Ligi kadrosuna dahil edebilmenin planlarını yapıyor. 2017-18'de Lazio'dan Monaco'ya 30 milyon Euro'ya transfer olan Balde, daha sonra düşüş yaşadı.

2021-22 sezonu başında bedelsiz olarak Cagliari'nin yolunu tutan Balde, geçen sezon forma giydiği 26 maçta 3 gol, 2 asist katkısı sağladı. 40 kez de milli formayı giyen oyuncu, Sampdoria ve İnter formaların da terletti.

Öne Çıkanlar