16 yaşındaki Beyza Doğan'ın katili Selim Tekin öldü

16 yaşındaki Beyza Doğan'ın katili Selim Tekin öldü
Bahçelievler'de, 16 yaşındaki Beyza Doğan’ı öldürdükten sonra kendi kafasına tabancayla ateş eden Selim Tekin hastanede hayatını kaybetti. Beyza Doğan ise Ceylanpınar'da toprağa verildi.

İstanbul’da, ailesinin koruma kararı aldırdığı ve 35 kez şikayet edilmesine rağmen evine giren Selim Tekin tarafından silahla vurularak katledilen 16 yaşındaki Beyza Doğan memleketi Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde toprağa verildi. Öte yandan intihar eden katil Selim Tekin de öğle saatlerinde hayatını kaybetti.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE DEFNEDİLDİ

Beyza Doğan,Ceylanpınar ilçe mezarlığında öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Beyza Doğan'ın babası Cuma Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada "Bu adam bir buçuk yıl önce Instagram'dan benim kızımla konuşmaya başlamış. Telefonu kızıma uzaktan eğitim için almıştım. Kızım da Instagram'ı yüklemiş ve bu şahısla görüşmüş. Şahıs önceleri ona abi kardeş şeklinde yaklaşmış daha sonra bunu sevgiliye çevirmiş. Kızıma kötü sözler yazmış. Kız kabul etmiyordu. Bu kez tehditler başladı. Kızı Bağcılar Meydanı'na çağırdı ve orada kaçırdı. Benim şu anda adliyede bu şahıs hakkında 35 şikayet dosyam var. Kızımı 5 kere kaçırdı. Olay olmadan önce benim evime gelip tekmeyle saldırdı, kapımı tekmeledi. Daha sonra ben savcıya gittim şikayette bulundum savcı koruma kararı çıkardı. Durum bundan ibaret." dedi.

Beyza Doğan'ı banyoya götürerek tabancayla ensesine ateş ettikten sonra kendi kafasına da ateş eden Selim Tekin ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede bugün öldü. (DHA)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar