1 Mayıs: 1976’dan 2022’ye İşçi Bayramı afişleri

1 Mayıs: 1976’dan 2022’ye İşçi Bayramı afişleri
DİSK, Taksim Metrosu'nda 1 Mayıs 2022 Emek Haftası etkinlikleri kapsamında 1976 yılından bu yana hazırladığı 1 Mayıs İşçi Bayramı afişleri sergisini açtı.

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu’nun (DİSK), 1 Mayıs 2022 Emek Haftası etkinlikleri kapsamında 1976 yılından bu yana hazırladığı 1 Mayıs İşçi Bayramı afişleri sergisi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) desteğiyle Taksim Metrosu’nda 28 Nisan'da açtı.

     

Sergide, çizerler Fahrettin Engin Erdoğan, Orhan Taylan, Tan Oral, Emre Çağatay, Erkal Yavi, Şekip Davaz, Ruhi Kavasoğlu, Yılmaz Aysan, Ergün İşeri, Rauf Kösemen ve Can Kaya’nın afişleri yer aldı.

İBB’nin desteğiyle yapılan "1 Mayıs Afiş Sergisi"nin açılışına DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ile Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Eş Genel Başkanı Mehmet Bozgeyik de katıldı.

     

T24 yer alan haberde serginin açılışında konuşan Çerkezoğlu, "Bu tarihi gelecek kuşaklarla buluşturma sorumluluğuyla ve 2022 1 Mayıs’ına çağrı yapmak amacıyla böylesi bir etkinliği planladık" dedi.

Sergide yer alan afişler bir kısmı şöyle;

     

     

     

     

      

     

     

Öne Çıkanlar