'55 milyar dolar geliyor' iddiası | Prof. Dr. Şenol Babuşcu: Yine neyimizi satacağız bilmiyorum

'55 milyar dolar geliyor' iddiası | Prof. Dr. Şenol Babuşcu: Yine neyimizi satacağız bilmiyorum
Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan, Turgut Özal'ın danışmanlarından Can Pulak'ın, birkaç güne kadar üç ülkeden 55 milyar dolar gireceğini iddia ettiğini yazdı.

+GERÇEK - Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan, bugünkü yazısında, "Birkaç güne kadar 55 mlyar dolar gelyormuş!" diyerek şunları yazdı:

"8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Baş Danışmanlarından Can Pulak, "Bunca olumsuz haberden sonra, bir de piyasaları geçici olarak rahatlatacak bir haber vereyim sizlere.

Sabah yürüyüşü yaptığım çok önemli ve değerli bir dostum, birkaç güne kadar 55 milyar doların hazineye gireceğini fısıldadı kulağıma.

Kim olduğunu sormayın, çok yetkili ve de önemli bir dostum. Bu paranın 20 milyarı Suudi’lerden, 15 milyarı Katar’dan, 10 milyarı Birleşik Arap Emirliğinden (Dubai), 10 milyarı da Rusya’dan geliyormuş.

Haydi hayırlısı, karşılığında ne vereceğiz, yine neyimizi satacağız bilemiyorum. Ama para geliyor işte…"

Konuyla ilgili Twitter'den bir paylaşım yapan eski bankacı Prof. Dr. Şenol Babuşçu da, "Rahmi Turan Sözcü gazetesindeki bugünkü köşe yazısında "Birkaç güne kadar 55 milyar dolar geliyormuş. 20 milyar dolar Suudi'lerden, 15 milyar dolar Katar'dan, 10 milyar dolar BAE'den, 10 milyar dolar da Rusya'dan geliyormuş" diye yazdı. Doğru mu acaba?" diyerek paylaştı.

Babuşcu, "Hazine'ye gireceğini fısıldadı. Kim olduğunu sormayın, çok yetkili ve önemli bir dostum. Paranın 20 milyarı Suudi’lerden, 15 milyarı Katar’dan, 10 milyarı BAE'den, 10 milyarı da Rusya’dan geliyormuş. Haydi hayırlısı, karşılığında ne vereceğiz, yine neyimizi satacağız bilemiyorum" değerlendirmesi yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar