Van Büyükşehir Eşbaşkanları: Sorunları birlikte çözeceğiz

Van Büyükşehir Eşbaşkanları: Sorunları birlikte çözeceğiz
Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, Bahçesaray ve Çatak ilçelerine gerçekleştirdikleri ziyaretlerde sorunları birlikte çözecekleri mesajını verdi.

Artı Gerçek - Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) 31 Mart seçimlerinde Van’ın 14 belediyesini alarak tarihi zafere imza attı. DEM Parti Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, seçimlerin ardından ilk ziyaretlerini gerçekleştirdi. Van'ın Bahçeşehir ve Çatak ilçelerini ziyaret eden eşbaşkanlara, DEM Parti Van Milletvekili Mahmut Dindar ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ile DEM Parti, il ve ilçe örgütleri eşlik etti.

Bahçeşehir yolu üzerinde çığ düşen bölgede incelemelerde bulunan heyet sonrasında Bahçeşehir Belediyesi Eşbaşkanları Nebahat Benek ve Ayvaz Hazir’a belediyede tebrik ederek ardından halkın ve esnafları ziyaret etti.

‘TÜM İMKANLARIMIZI SEFERBER EDECEĞİZ’

Ziyarette konuşan Şedal, Bahçeşehir'in en çok ötelenen ve hizmet görmeyen yerlerden biri olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

“Dolayısıyla bu seçimde burayı almak sadece bir seçim üstünlüğü değil, buradaki halka hizmet edebilmek ve sorunları çözebilmek açısından son derece önemlidir. Bundan sonraki süreçte temel hedefimiz birlikte kontak kurarak ve koordineyi sağlayarak, burası için ne yapılması gerekiyorsa hızlı bir şekilde yapmak olacak.”

Zeydan da “Bütün sorunları büyükşehir belediyemizin bütün imkânlarını seferber ederek, elimizden ne geliyorsa o ruhla, o bilinçle buradaki halkımıza hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Eşbaşkanlarımız ve belediye meclisimizle birlikte Bahçesaray’ımıza layık hizmetler üreteceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bahçesaray Belediye Eş Başkanları Nebahat Benek ve Ayvaz Hazir da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, ilçe halkına hizmet sözü verdi.

‘BUNDAN SONRA HİZMET ZAMANI’


Bahçeşehir ilçesindeki temasları ardında heyet, Çatak ilçesine geçti. Burada da Belediye Eşbaşkanları Reşat Eraslan ve Gülten Baran’ı ziyaret eden heyet ardından esnafları ziyaret etti.

Şedal “Artık çalışma zamanıdır. Güzel çalışmalar ortaya koyacağımıza inanıyoruz” dedi. DEM Parti Wan Milletvekili Mahmut Dindar da “Halkımızla birlikte zorlu bir mücadeleyi geride bıraktık. Bundan sonra halkımız bizlerden hizmet bekliyor” ifadelerini kullandı.

Çatak Belediye Eşbaşkanları da ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade etti.

Heyetin Çatak ziyareti, esnaf ve halka bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledikten sonra son buldu. (MA)

Öne Çıkanlar