CHP'li Tanal, Urfa ve Mardin'deki elektrik kesintilerine karşı bakanlık önünde oturma eylemi başlattı

CHP'li Tanal, Urfa ve Mardin'deki elektrik kesintilerine karşı bakanlık önünde oturma eylemi başlattı
CHP Urfa Milletvekili Mahmut Tanal, Urfa ve Mardin'deki elektrik kesintilerine tepki göstermek amacıyla, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı önünde sabaha kadar oturma eylemi başlattı.

Artı Gerçek - Mardin'de sık sık ve uzun süreli elektrik kesintileri halkı bezdirdi. Savur, Ömerli, Midyat, Kızıltepe, Derik ve Artuklu ilçelerinde çok sayıda mahallede yarın gün boyu elektrik kesintileri yaşanacak. Urfa'da da vatandaşlar şikayetvar sitesinde Dicle Elektrik Dağıtım (DEDAŞ) başlığıyla Siverek, Akçakale, Karaköprü, Eyyübiye ilçelerinde sık sık elektrik kesintileri yaşadıklarını belirten şikayet metinleri oluşturuyor. İki kent için de çok sayıda şikayet mevcut. CHP Urfa Milletvekili Mahmut Tanal, Urfa ve Mardin'deki elektrik kesintilerine tepki göstermek ve dikkat amacıyla, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı önünde sabaha kadar oturma eylemi başlattı.

'ŞANLIURFA VE MARDİN HALKI KARANLIKTA'

Mahmut Tanal eylemini X hesabından, şu sözlerle duyurdu:

"Şanlıurfa ve Mardin’de zulme dönüşen elektrik kesintilerine tepki göstermek, ‘uyuyan’ iktidar yetkililerini çözüm üretmeye çağırmak maksadıyla Ankara’da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı önünde sabaha kadar oturma eylemine başladım. Şanlıurfa, Mardin halkı karanlıkta. Ne iş yaparsınız ey iktidardakiler" (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar